Agenda

Idag fredag var det kolbullestekning i en av stugorna med ett antal tyskar, gäster och god vän. Gemytlig stämning och skönt efter en jobbig vecka med lite avkoppling och tankar på annat.

Himla glada är vi att yngste sonen kommer hem imorgon lördag. Det blir tåg från Stockholm till Karlstad och så hyrbil därifrån. Han har äntligen fått ledigt några dagar från jobbet med Battlefield 3 och får koppla av lite. Det ser ut att bli fint väder på söndag så vi kan ta en tur på sjön med lite strandhugg.

I morgon lördag 12.00 är vi bjudna på dop av lille Wilmer. Han är Sara i Bäckens minste och hela familjen blir Svensbybor så småningom, himla kul tycker vi förstås! Grattis till det!

Imorgon lördag kväll ska vi grilla vid sjön med goda vänner.

Och på söndag som sagt hoppas vi på att kunna åka ut på sjön med Mattias, det ser ut att bli fint väder i alla fall.

Sen är det två vanliga skoldagar och så examensdagen på onsdag. Därefter vidtar 2 + 2 dagars jobb med avslut och planering på skolan. Sen är det sommarlov och midsommar.


Kommentarer
Postat av: Zarah

Välplanerad helg för Er, med mycket social samvaro och trevligheter. Grattis till den snart stundande sommarledigheten. Kommer säkert att bli skönt!

Postat av: Selma

Kolbulle är så gruveligt gott. Det är sådan mat som mina ungar bara inte kan motstå när de är vid fjällets fot och där finns någon som fixar det på marknader och så.

2011-06-11 @ 08:43:12
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback