Lanthandlare Rickard...

... får uppmuntringsblomma virtuellt här ifrån bloggen och oss på Liane! Hoppas allt går bra nu idag och att Du kryar på Dig snabbt. Rickard har hjälpt många andra, ordnat mycket trevligt för bygden, nu kan det vara läge för "pay-back-time" de närmaste veckorna.

 Alla som kan hjälpa till med att färdigställa scenbygget på hembygdsgården kan höra av sig till Roland här på mobiltelefon eller till Tore Ek. Det behövs en kraftsamling av bygdens hantverkare några timmar när taket ska på exempelvis. Det måste vara färdigt till Packmopedsturnén i början på augusti. Då väntas bortåt 1000 personer.

Sen kan det behövas ett handtag med litet av varje runt affären och nyöppnade  fina kafét, ring gärna till Sinikka och kolla vad som är mest akut. Hjälp är nog bättre än blommor just nu.  Vi får ställa upp nu, var och en kan dra sitt strå till stacken! 

Kafét är öppet i alla fall 10.00 - 17.00 tror jag tiderna blev och himla trevligt att sitta i trädgården nu när vädret tillåter. Vi var där en stund idag och pratade med gäster. Det verkar välbesökt både av inhemskt folk och turister.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Det här gillar jag! Alla som kan hjälper till med man är bra på för ett visst ändamål. Vilken sammanhållning och glädje det ger..... Toppen.

Postat av: Suss

Vilket bra forum bloggen är, många som läser och kan se var det behövs en insats, det är toppenbra!

2011-07-08 @ 22:18:35
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Eva

Mycket bra initiativ Inga! Alla behövs!

2011-07-09 @ 17:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback