Agenda

Passade på att njuta av gårdagens värme och solsken. Det blev en cykeltur med hundarna och innan dess trädgårdsarbete i kamp med de bitska flugorna. Inga förpliktelser alls.

Idag fredag har det varit ostadigt väder. Lite innearbete. En hög med stryktvätt har tornat upp sig. Och  semesterplanering. Synd om hantverksdagarna i Brunskog som börjar idag, hoppas det blir bättre väder nästa två dagar. Jag skulle ha velat ta en tur dit.

I morgon lördag blir det bröderna Rongedal i Gerds trädgård (Tjolitta om det regnar). Det ser ut som om det inte kommer att regna alls då, bra! Innan dess lite kolbullestekning med vänner nere vid sjön.

Måndag är det planerat att äldste sonen + fästmö o hennes syster ska komma hit för några dagar. Det ser vi fram emot.

Sen kommer jag att skriva om hur det gick med potatisodlingsexperimentet så här långt. Och så om nya hundsängar som ska vara helt oförstörbara! Men de har ännu inte träffat på våra hundar, som brukar kunna slita det mesta i stycken. Det blir en del om  "Om Jesus" dvs Jonas Gardells bok om nya testamentet. Den är speciell! Inte så Gardellsk kanske. Men jag bara älskar vissa avsnitt! Hans språk är ju så vackert.  Om jag nu skriver att mina föräldrar var naturromantiker, helt enligt sin tid, så är Gardell en riktig religionsromantiker ( skrev först trosromantiker men det blev för dubbelt och kanske i den andra betydelsen något som han absolut inte är ;-). och på ett medvetet plan. Han tillåter tron att bli vacker också, inte bara funktionell. Jag måste tänka mer på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback