Mordbrand i Nyköping?

Just nu brinner det i centrala Nyköping, med början i en restaurang. Det har, som Anne skriver, brunnit förut i Nyköping. Det finns många spekulationer ser jag här

Kommentarer
Postat av: anne

Det eldades och bombades i Nyköping under ett antal år och i somras hölls rättegång mot en 62-årig plattsättare från Södertälje och hans hantlangare. 62-åringen hade släktingar som drev en av restaurangerna på Öster i Nyköping och man antog att han hade intresse i att underminera de andra restauratörernas verksamhet. Vad jag minns av rättegångens slutkläm så blev det inte särskilt mycket bevänt med de straff dessa personer fick, några månaders fängelse, några släpptes helt. Men jag har, naiv som jag är, trott att det skulle vara slut på eldandet, åtminstone ett tag i alla fall.



62-åringens släkting är vad jag tror mig ha förstått inte längre involverad i restaurangen han var involverad i tidigare, men om jag inte misstar mig ligger den och Tandoori House som nu brunnit snudd på vägg-i-vägg. Kanske finns det nya intressen att bevaka?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback