Måltidsdryck!


Det här har blivit en vanebildande måltidsdryck för mig som inte vill ha mjölk eller ´vanlig läsk till mat. Ofta dricker jag bara vatten till maten. Men ibland så är det gott med något annat och den här kombinationen är frisk i smaken; ekologisk fläderblomssaft och vanlig Ramlösa med bubblor. Jag har rätt lite saft i så det blir inte alls sött, just fläder passar så bra, blir lite champagnestuk över det hela!

Kommentarer
Postat av: Landkrabba

Det ska jag testa! På helgen brukar jag festa till det med svartvinbärssaft eller flädersaft i vinglas och låtsas att det är rött eller vitt vin. Till vardags dricker jag helst vatten men det är tråkigt i längden och till en fin middag får man lyxa till det så gott man kan... :)

Postat av: Inga Magnusson

Landkrabba: Ja just det, Du är ju i ett läge av absolut alkoholförbud. Visst ska Du testa detta. Om man kan kolsyra eget bra vatten så har man väl den ultimat miljövänliga och nyttiga drycken. Ok, det är en bit ifrån riktig champagne men duger som enkel ersättning. Och det är en fördel att man kan dricka hur mycket som helst.

2011-01-13 @ 19:26:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Herta

Här hemma har vi tjänat in vår bubbelaparat många gånger om.

2011-01-14 @ 20:55:20
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback