Kerstin Segerberg hittad död i sin bil.

Polisen bekräftar nu att man funnit Kerstins döda kropp i hennes bil. Man har kört upp med bandvagn. Nu avskrivs alla misstankar om brott och diverse liftare efter E18 kan andas ut.  Hon återfanns på en liten avtagsväg uppe i Glaskogsområdet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8408096.ab

http://www.expressen.se/nyheter/1.2289789/forsvunna-prasten-kerstin-har-hittats

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8408899.ab
Det finns funderingar på hur polisen kunde missa bilen. Jag känner inte till de här små vägarna uppe i Glaskogsområdet, så jag vet inte hur långt ifrån rätt plats bilen återfanns. Men å andra sidan så var det redan för sent. Kerstin hade varit borta i flera dagar innan hon ens var saknad och larmet gick till polisen.

Kommentarer
Postat av: TT

Tragiskt att bli sittande i sin bil...hu.

Men skönt att hon hittades till slut.Du uppdaterar uppe i listen på de två gröna pilarna bredvid adressfältet.

Postat av: Lena

Trots allt skönt att veta vad som hänt Kerstin S. Undrar stillsamt om en mobiltelefon hade kunnat rädda hennes liv? Många frågetecken finns kvar: att ingen saknade henne på flera dagar och slog larm och att polisen inte kontaktade ortsbefolkningen. Någon måste väl ha kännt till skogsvägen, som antagligen var plogad, när hon körde vilse längs den? Dags för en JO-anmälan om ineffektivt polisarbete? Det räddar inte Kerstin S, men kanske någon annan i en liknade situation.

2011-01-14 @ 14:45:28
Postat av: Micke

Tragiskt det där...är ju egentligen emot mobiltelefonterrorn, men här hade det faktiskt kunnat rädda liv.

Ha de bäst!

2011-01-14 @ 14:58:09
URL: http://www.guldkryckan.blogspot.com/
Postat av: Lena igen

http://bohuslaningen.se/nyheter/orust/1.1084128-raddning-av-flicka-ska-djupstuderasHoppas att polisen lär sig av sina misstag. Både i Värmland och i Bohuslän.

2011-01-14 @ 15:08:17
Postat av: Inga Magnusson

TT: Tack för tips!Micke: Visst hade mobiltelefon kunnat vara till hjälp, om det nu fanns täckning där uppe. Möjligen har Telia det, men inte de andra.Lena: Kanske behövs bättre rutiner i såna här situationer. Tur att den lilla tjejen klarade sig i alla fall, trots schabbel. Hoppas att hon klarat sig utan men.

2011-01-14 @ 21:10:47
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback