GRATTIS ROLF J.!

Du fyller ju år idag och jag kom ihåg det, mot alla odds. Grattis alltså från mig och gubben! Och vi hoppas Du får en trevlig födelsedag!

Får väl passa på att erkänna att det blir lite slumpartat vilka födelsedagar jag uppmärksammar här på bloggen. De som inte hamnar här kan vara väl så viktiga personer i våra liv, men födelsedagarna har bara inte hamnat under ögonen dagarna innan eller annat har ockuperat inläggsplatserna på bloggen.

Kommentarer
Postat av: Landkrabba

Sv: För mig är det självklart att inte dricka alkohol under graviditeten. Det handlar om en såpass kort tid av livet så det kan man gott avstå, speciellt när det inte finns något bra underlag på hur skadligt det är. Att det är skadligt vet väl dom flesta men ibland hör man ju att exempelvis ett glas i veckan är okej och så vidare. Personligen tycker jag att det skulle kännas fel. Om man dricker sällan så blir man ju lite snurrig av ett litet glas vin och då kan man ju fundera på hur bebisen upplever det... Tycker dock att det är trist att det på restauranger och andra uteställen oftast är ett väldigt dåligt utbud av alkoholfria alternativ...Vi har också mycket vitt hemma. Vardagsrummet är vitt med en blommig fondvägg (syns lite på en av bilderna från hallen), köket är vitt och sovrummet ljusgrått. Ville testa en starkare färg så vi enades om att hallen var ett bra ställe att experimentera på, där vistas man ju inga längre tider. Vi blev väldigt nöjda med resultatet och det känns riktigt kul att komma in! Även vi är nöjda med hatthyllan, speciellt nu vintertid är det toppen att ha alla mössor och vantar i de små facken! Fick dock utöka med korgarna vi ställt ovanpå nu... :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback