Fredag kväll...

... blev jättetrevlig med T och A-M. 

Det blev en förrätt med fisktema + champagne. Varmrätten var kycklingfiléer fylld med salami, ost, soltorkade tomater, timjan o ost samt rullade i bacon. Till det rosé. Har aldrig gjort den här rätten  förut och trodde innan att det skulle bli för mycket. Men jag kunde ha varit ännu mer generös med smaksättningen, underligt att kycklingrätter tål så mycket tillägg. Det hela var gjort i ugn på låg värme, 150 grader. Sen borde jag ha skurit upp köttet tvärs över kött-trådarna. Då hade det varit lättare att äta och få med alla smaker på en gång. Så får det bli nästa gång, för en nästa gång blir det. Desserten var en favvo som jag kan äta också; pannacotta på sojamjölk med bärsås och björnbär.

Idag lördag hade vi sovmorgon och sen försvann gubben ut på harjakt. Någon hade sett ett harspår någonstans. Det snöar igen och det finns varning för regn i kväll. Om det sen fryser på så går det inte att jaga mer pga skare.


Kommentarer
Postat av: Selma

Det kan banne mig inte vara lätt att vara hare i all snö.

Postat av: Inga Magnusson

Selma: Inga problem för hararna, de bara breder ut sina tassar och går ovanpå snön. Värre för gubben (åker breda terrängskidor!) och hunden (som får pulsa lite, men det är inte så mycket snö inne i skogen)

2011-01-08 @ 10:56:11
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback