En giftorm var hundrade meter ...

... minst har man runt husen i det översvämningsdrabbade Australien. Ormarna är sura och griniga, inte bara för att de har tvingats fly undan vattenmassorna, utan också för att de har störts i sin bästa  parningstid! Människorna måste nu hålla sina hus hermetiskt stängda, annars kommer ormarna in! Jag hade bara dött av skräck, instängd i ett hus med ett gäng ilskna och pilska ormar utanför!

Det är mycket man ska vara glad för, bl.a. att man bor i Sverige just nu och inte i Australien.

Fast svenska biologer skyndar ut och hävdar förstås att de här djuren inte är farliga om människan inte är elak först, ja ungefär så. Suck! Det resonemanget  känner vi igen från en del andra djur som snor omkring runt husknutarna  här  i Värmland.


Kommentarer
Postat av: Mia

hehehe... ilskna och pilska ormar vill jag då absolut inte har varken i eller utanför min bostad! Då är det bättre med all snön...

Postat av: TT

Håller med! Jag är paniskt rädd för ormar och där är dom ju inte så små heller.

Nej, tack för att man bor i Sverige med något sånär normala årstider.Katterna har ju aldrig varit utomhus eftersom vi flyttat till lägenhet, hur det kommer att gå får vi se i sommar när Tequila och kattten Chabo kommer ner igen för att bo i min stuga.

2011-01-06 @ 09:32:08
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Mia: Exakt så tänkte jag också, mycket hellre snö!TT: Jag har också svår ormfobi, det skulle inte gå. Det måste Du blogga om, jag menar när katterna kommer ut ´första gången, ska bli spännande att följa. Sonen och sonhustru har ju innekatter och vi undrar över detta.

2011-01-06 @ 10:42:28
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Jag har lärt mig att hantera min ormfobi så till den grad att jag kan vara ute och gå och vistas i trädgården utan problem (detta var inte alls situationen för 10-15 år sedan).Men!Jag hade flytt mitt hem om jag befunnit mig i Snake Land just nu!!!!!!!

2011-01-06 @ 10:54:51
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Sv. Herregud! Jag hade inte sett detta!Jag hoppas, hoppas, hoppas att det inte är anlagt-Nyköping har haft nog med sådan skit!!!

2011-01-06 @ 11:06:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Ailas

Fruktansvärt det som skett i Australien! Inte bara på grund av ormarna, förresten... Men, flera av deras ormar är ruskigt livsfarliga och bidrar självklart till paniken. Jag skulle inte våga gå utanför dörren, nog inte heller lita på rör och toaletter. Ryser bara jag tänker på situationen där!

2011-01-06 @ 11:20:22
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: anne

Sv. Det är nog svårt att INTE spekulera i att branden är anlagd, den är ju i samma kvarter som de tidigare varit, vägg i vägg med en av restaurangerna som den 62-årige plattläggaren hade intressen i...Helvete, säger jag bara.

2011-01-06 @ 11:25:20
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Ja, det är så hemskt med översvämningarna där i Australien

och läskigt också med giftormarna och även krokodilerna som finns i vattnet.

Det är svärt att föreställa sig hur människor har det där och rädslan

och många har förlorat allt...

2011-01-06 @ 22:46:59
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback