Cuf-ordföranden avgår - tack o lov!

Det måste man säga efter den svamliga artikeln i media om hur (c) bör bli ett "frihetligt parti". Värsta svamlet på länge! Han har inte i centern att göra, så det är bra att han avgår. Det är bara att önska Magnus Andersson lycka till i fortsättningen, vem han nu är.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Hej!Vad underbart att jag tillträtt som kommunalråd i Solna då. För Centerpartiet.Ha en underbar dag så ses vi väl på en partistämma och tar diskussionen om partiets utveckling!

Postat av: Inga Magnusson

Magnus:.... Ha ha...Du passar absolut som kommunalråd i Solna med Dina åsikter, men tyvärr inte för Centerpartiet! Lev väl! Och lycka till!

2011-01-22 @ 15:55:01
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Magnus: Glömde! Vi var faktiskt med på en stämma, om jag minns rätt så var det i Västervik. Då var Maud tämligen nyvald och det var optimism i partiet, den ursprungliga profilen fanns kvar. Vi tjatade om rovdjurspolitik då tillsammans med Åke Sandström, Karl- Johan Adolfsson, Vivianne Gerdin, Sten Myreback och några till med god hjälp av Linnea. Men det centerparti som håller på att utvecklas nu får nog inte se oss på någon stämma.

2011-01-22 @ 16:01:20
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Herta

Hej Inga! Det verkar vara många som läser Din blogg.

2011-01-22 @ 19:47:48
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback