Tavelhänginga ...

... (dialekt) har jag varit i sedan 7 i morse! Och nu är jag nästan galen, tar en liten paus med fika och bloggkoll! Jag har många fler tavlor än väggar och vill alltså byta ibland, men jag är så himla petig så det blir ett evigt springande hit och dit mellan rummen med tavlor, spikar och hammare!

Passar på att redan nu säga GRATTIS till Sara i Bäcken med familj och släktingar, en liten gosse till, Melkers lillebror alltså! Ska göra en grattisblomma och lägga ut här i kväll när jag har hängt färdigt.


Kommentarer
Postat av: Herta

Det verkar i vissa sammanhang vara noga det där med hur man hänger tavlor. Frågan är, skall man följa den nedre eller den nedre kanten? Vissa personer mäter nedifrån? Sen kan det bli konstigt om man har extremt olika storlekar, säger mannen. Eller skall man följa en mittenlinje? Ja det finns mycket att diskutera.

Postat av: Inga Magnusson

Herta: Jag kör med olika varianter i olika rum. Ibland blir det nederkant, ibland överkant, ibland grupperat många tavlor med en linje liksom runt om gruppen, ibland mindre grupper med 3-4 i grupp eller bredvid varandra eller över varandra. Det värsta är att när jag fått något på plats så märker jag ibland att färger inte stämmer med inredning i övrigt eller tavlorna är för stora / för små för rummet osv. Suck! Ett himla spring blir det. Tur att inte gubben lägger sig i alls. Det skulle inte funka.

2011-02-27 @ 15:19:52
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Marie

Hahaha...tavelhänginga...det var ett nytt ord. Tog en stund innan jag var med på noterna...

2011-02-27 @ 20:01:40
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Mia

Det är jobbigt det där med tavlor. Har mina tavlor hittat en bra plats, alltså en plats de trivs med och jag trivs med, så får de allt hänga där... :-) Men så byter jag ju lägenhet ibland... :-)

2011-03-05 @ 21:29:45
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback