Klockren glad-blogg ....

... är detta. Helt ensam i sin kategori och oslagbar som humörhöjare. Det går inte att kolla på den och förbli sur, mungiporna går opp! Jag går in på den ibland och ser mina gamla favoriter.

Sen kommer jag att blogga om gubbar i skogen i Sandtegen, om årsmötet på Strömsborg, om värdestegring på skog och mark, om Daniel Lignés blogginlägg och så småningom om varför det formella kvalitetsarbetet på skolan blir en börda vid sidan om verkligheten istället för ett verktyg i jobbet. Ja, ungefär så ser inläggs-kön ut just nu. Det skockar sig ibland och just nu ligger ett femtontal inlägg / idéer och väntar på sin tur. ;-)

Kommentarer
Postat av: Ailas

Glädjespridare behövs, inte minst nu när vintern bitit sig fast och halsen ömmar. Här blir det mycket bokläsning idag, med en värmande katt intill.Härligt! Du tycks inte lida av bloggtorka utan inläggen ligger i en låååång kö. Önskar det vore så även här. Det handlar i och för sig inte alltid om brist på ämnen utan mer om lathet. Men sedan försöker jag skärpa till mig, det är trots allt mycket trevligt att blogga.Mysig lördag önskar jag!

Postat av: Selma

Det finns bra mycket vackert här i världen.

2011-02-19 @ 15:16:50
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: TT

Hahahahahaaa... den bloggen behövde jag!

Tack för tipset!

2011-02-19 @ 21:07:27
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Gisan

=)

2011-02-19 @ 21:16:58
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: Suss

Tack, den bloggen la jag in på favoriter!

2011-02-19 @ 21:39:37
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback