GDC i San Francisco ...

... är det som dataspelssonen Mattias är på, i sällskap med några till från sitt jobb på Dice. Mässan heter alltså Game Developers Conference.  Den här mässan är för spelutvecklare, medan den årliga stora mässan i Los Angeles är för distributörer, förläggare osv.

Mässan pågår hela veckan tror jag men drar igång på allvar på onsdag och i samband med det så har Dice en presentation av spelet Battlefield 3 som är på gång och som sonen jobbar med. Det är uppföljaren till Battlefield Bad Company 2, som han också jobbade med att rita på.

Hittills har Mattias  ätit fantastiska stekar, såna som man bara kan få i USA och varit på vinprovartur i Napa Valley. De fick besöka små traditionella vingårdar och smaka viner, medan deras ägare berättade om tillverkningen. Nu blir det lite shopping, det är förmånligt nu, dollarn står i bara 6 SEK någonting säger han i telefonsamtal idag. Sedan upptas resten av veckan mest av mässan och umgänge med vänner i branschen, vänner som är spridda över hela världen, men som ses i såna här sammanhang.

Kommentarer
Postat av: Marie

Varför får inte vi pedagoger göra sådana där resor...det känns som om jag skulle kunna stå ut med det. ;-)

Postat av: Selma

Vin, stekar och billig shopping låter helt uthärdligt.

2011-02-28 @ 20:42:23
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback