"Jag går omkring...

...så att jag inte ska somna" sa yngste sonen när jag pratade med honom i telefon igår kväll. Jag hörde vinden vina i luren och såg framför mig hur han strävade och stretade gata upp och gata ner där på söders höjder kraftigt jetlaggad  efter 10 dagar i Seattle. Jetlag är knepigt och handlar inte enbart om att bli sömnig på fel tid i tidsomställning.  Man blir tydligen lite groggy. Jag har inga egna erfarenheter eftersom jag aldrig rest till andra sidan jordklotet. Hans senaste spel, Battlefield 3, har på kort tid sålts i 8 miljoner ex över hela världen och talas om som en succé för svenska DICE.

Kommentarer
Postat av: Selma

Kanske värt lite jetlag att det gått så bra.

Postat av: Veiken

Jösses, det var inte illa. Duktig son du har - med eller utan jetlag! ;)

Svar: Du frågade om matkassar. Jag betalar 875 för en kasse. 5 dagars mat för 4 personer - det är nästan alltid mer.

http://www.middagsfrid.se/

Gå in och kolla själv var dom levererar!

Ha det gott!

2011-12-01 @ 16:31:02
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Veiken

Jag glömde. Jag har kassen varannan vecka och jag kan när som helst ändra leveranser och ställa in om det inte passar! :)

2011-12-01 @ 16:35:11
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Znogge

Är din son inblandad i det spelet? Wow, säger jag bara!

2011-12-01 @ 16:53:25
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Herta

Hade gossen varit några år yngre hade Inga som mamma har bloggkontakt med varit jättespännande...Med en sån son!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2011-12-01 @ 16:58:08
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Inga M

Alla: Hmmm jag menar inte att försöka bli berömd hos en yngre generation och åka snålskjuts på mina barns eventuella framgångar! ;-)Men barnen har en stor plats i mitt liv fast de inte bor hemma längre så de skymtar förstås fram i min webbdagbok mellan vargar och sånt!

2011-12-01 @ 17:01:44
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Sylvia

Förstår att sonen kände sig groggy. Säkert ett bra sätt att traska omkring för att komma in i rätta gängor igen.

Vilken strong kille du har.Inte för att jag vet något om spelet men det verkar ha gått ruskigt bra! Mamma ska verkligen känna dig stolt över sin son.

2011-12-01 @ 18:50:12
URL: http://cobra38.wordpress.com
Postat av: anne

Det är så häftigt med spelets framgångar! Jobbar han med ett nytt spel nu eller är det säljande av detta som gäller?

2011-12-01 @ 19:23:53
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Trolda

Vad kul med en framgångsrik son!!! GRATTIS till det - och stolt SKALL Du vara! =D Jag flög till Thailand för drygt 20 år sedan (!), kom fram, gick och lade mig för "att sova i en timma" - (trodde jag!), vaknade NÄSTA eftermiddag...!?! Så visst blir man lite konstig av att flyga långt...Trolda - kram =D

2011-12-01 @ 19:53:51
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Av och till skriver jag om barnen och ibland deras jobb och resor och annat här. De är en del av mitt liv och jag berörs förstås av sånt som händer dem, därför hamnar de i min dagbok, som faktiskt bloggen är. Jag upplever dem alla tre som framgångsrika förstås, fast på olika sätt. De har alla tre skaffat sig jobb som de trivs med och utför entusiastiskt.Sonen har just nu några månaders semester efter hårt arbete med spelet inför deadline. Sen antar jag att det blir en uppföljare men det är inget jag vet mer om än någon annan just nu.Hoppas han kan vara här hemma nu några dagar och kanske över jul i alla fall.

2011-12-01 @ 20:43:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Grattis till sonen och synd om honom som är trött på fel tid. Jag har varit med om det och värst var det från USA till Sverige. Från Asien inte lika tufft. Numera har jag svårt med sommar- och vintertid, så det blir nog bara värre med åren.

2011-12-01 @ 23:40:17
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback