Ice bugs eller Icebugs...

.... äntligen! Idag i Karlstad så fick jag tag på dubbade skor, Icebugs. Jag letade förra året utan framgång, men nu fanns de på Intersport. Först kollade jag på Bergvik, men där fanns inte storleken så de ringde till Intersport Mitticity och där lade man undan åt mig till jag kom in till stan. Nu kan jag kanske rädda lårbenshalsarna. Min mamma var ungefär i min ålder när hon drattade omkull och bröt sig, det var nog 1980 eller 1981. En hälsoinvestering!


Kommentarer
Postat av: kicki

Sitter och läser igenom dina inlägg, alltid lika intressanta...vill passa på att en nyårshälsning till er. Gott Nytt År...en stor kram kommer med också.

Postat av: Zarah

JA, jag har varit livrädd för att bryta mig mer. Första gången jag bröt höger handled var 1996 då det var glashalt ute och jag kom och svischade ut, hade glömt halkan, saltat cirka 20 meter utanför dörren. Sedan låg jag där på parkeringen...Andra gången var i somras, vänster handled... Vill inte bryta ben, lårben eller något annat ben heller... Dobbar har jag införskaffat och går ganska trygg här i snön nu... Känner mig stolt!

2011-12-30 @ 22:49:59
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Lotten

Grattis. Jag är supernöjd med mina även i år! Tror bestämt det är exakt samma modell! (den till höger i bild) Och maken gav sådana till svärmor i julklapp så hon överhuvudtaget ska våga sig ut vintertid...

2011-12-30 @ 23:41:22
URL: http://lottensbokblogg.wordpress.com
Postat av: anne

Hm.Vi har ju inte haft någon ishalka att tala om, ingen snö här, men förra året hade jag bra gärna velat haft något liknande. Du får väl utvärdera hur de håller sig över vintern!

2011-12-31 @ 20:14:23
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback