Herta,...

... numera får man börja en mening med "och" och "men" typ! Jag skulle aldrig drömma om att skriva så annars, jag är helt regelmässig när det gäller skriven svenska. ;-). Fast egentligen är det en vidrig tanke att ett ord som är sammanbindande kan stå för sig själv i entrén så där.  

Nja, kanske tummar jag lite språkreglerna på bloggen, där skrivandet flyger fortare än tanken ibland, men då vet jag åtminstone att jag gör fel. Det är nog den möjligheten som gör att jag hellre skriver blogg än skriver  mot betalning, samt det faktum att jag får skriva enbart om sånt som intresserar mig och att jag inte behöver kolla fakta dubbelt opp. Jag kan ju dessutom hålla mig till rena tyckanden om jag väljer det, ett privilegium som annars är förbehållet krönikörer i gammelmedia. Himla trevligt, här blir jag kvar med min blogg. 6 år gammal i dagarna faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Zarah

Jag har varit noggrann med det skrivna ordet, läst igenom, ändrat, läst igen... osv. Men när det gäller bloggen så har den lärt mig att det är inte livsfarligt varken med stavfel eller grammatiskt fel. Skönt, tycker jag... Varför ska det vara så perfekt, även om jag tycker att språket ska vårdas... :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback