Färre inlägg än vanligt ...

... ligger i avdelningen skrivna men opublicerade. Kanske en 5-6 stycken. Det brukar vara runt 20. Men nu har det varit lite tid för bloggande och det tar på reserverna.

Var i Karlstad idag på jobb, bra jobb, både mycket  givande och i god stämning. Det drog ut på tiden eftersom det kändes viktigt att få ut så mycket som möjligt av kloka människor. Jag hann alltså inte med att besöka museet som jag tänkt. Där är en bra utställning just nu. En av utställarna är lärjunge till Odd Nerdrum, han som gjort bilderna som jag visade från Edsvik konsthallar för en tid sedan. Edsvik har ställt ut lärjungars alster tidigare och det var ärligt talat lite blandat. Både bra och dåligt. Men kul att se ändå. Så den här utställningen i Karlstad är spännande.  Jag åker dit en annan dag under lovet istället.

Kommentarer
Postat av: Selma

Det går lite upp och ner det här bloggandet men det tycker jag att det får göra.

Postat av: Zarah

Oj vilken broggreserv du verkar ha liggande. Hos mig finns sällan några inlägg på kö, det blir ett då och då...

2011-12-17 @ 10:07:45
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Suss

Jag är imponerad av att du alltid har hur mycket som helst på gång. Själv är jag helt tom mellan varven. Det är då det blir stiltje!

2011-12-17 @ 17:27:21
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Alla: Nja, det brukar bli lite för mycket samtidigt. Jag vet inte hur det går till. Ändå har gubben sagt ifrån sig ett antal krävande uppdrag och jag har gått ner från 100 till 80 % jobb. Det borde bli tid över egentligen.

2011-12-17 @ 18:11:13
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback