Brand i Nordstan i Göteborg!

Nja inte hela Nordstan, men två butiker och elden sprider sig fortfarande, 50 brandmän o 15 brandbilar bekämpar branden!  Hela köpcentret kan bli stängt under söndagen.  Himla harmligt mitt i julhandeln, både för kunder och
butiksägare. Värst drabbat av branden är Kapp Ahl o Cassels tydligen och rökutvecklingen har
ställt till det i de övre regionerna med kontor.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stor-brand-i-nordstan_6701223.svd
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2648466/storbrand-hotar-stanga-nordstan

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Det lät inget vidare! Det är ju så knökat med folk i Nordstan nu så det skulle väl lätt kunna bli panik.

Postat av: Inga Magnusson

Nu bröt branden ut i natt vid halv fyra-tiden så man hann aldrig öppna innan. Men trist, när säkert många tänkt sig att julhandla den här helgen.

2011-12-11 @ 09:26:50
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: kicki

Såg just om branden i Nordstan...fruktansvärt för alla butiker om det blir stängt under julhandeln, dessa dagar som man nu skall sälja så man skall klara resten av året...Vi åker till Göteborg på torsdag med gubbens jobb och jag har som reträtt det lilla fiket alldeles nedan Cassels butik....hoppas hoppas att det ordnar upp sig för alla, men du vet vad det skall lukta rök och sot. Fy busingen. Jo gubben han lägger sig på spikmattan ofta, när han är spänd i nacken eller har huvudvärk, eller vid migrän, spänningen släpper alltid...men vid migrän kan han också få ta sina tabletter om det gått för långt. Tror att de till att börja med sa 30 min men vet inte om det gäller...jag känner flera som somnar på kvällen med den och tar bort den när de vaknar en stund senare. Jag använder mattan som zonterapi, underbart att stå på en stund...prova. Gör ont som sjutton men efter en stund avtar det och blir skönt.

Nu drar vi till skogen för lite kall go skogsluft...vi har ju snö så det blir en vacker tur.

Kram på dej

2011-12-11 @ 10:16:34
URL: http://blogg.vf.se/kicki

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback