Oväntat besök!


Vi väntade besök av Markus svärföräldrar men inte av sonen själv och Carin. Men plötsligt stod de där lördag em vid halv 3-tiden och vinkade glatt. Jobb-bilen hade blivit ledig så de kunde ta en snabbtur till Värmland med den och överraska oss. Himla glada blev vi förstås och de skrattade gott åt att ha lyckats överraska oss totalt. Bilen är en speciell bil för tidningarnas sommarturné till bl.a. Båstad med olika evenemang. Lika överraskade blev senare Carins föräldrar när de kom, de visste heller inget annat än att de här båda var kvar hemma i Stockholm.

Nu blir det lite bilblogg här igen! Från Saieds Impala till Mercedes cab!


Vi fick ta en liten provtur och kände oss som värsta Solsidan! ;-)) Mercedes cab, jättebekväm och många hästar under huven.


Rolands farbror Nils, drygt 90 år gammal,  gick också med på en provtur, bortöver Signebyn ville han kolla. Rolands mamma var också medbjuden på en tur men avstod.


Man bara trycker på en knapp så åker taket upp, utan ett ljud och det blir en vanlig bil
Nåja, vanlig och vanlig! Kanske inte så vanlig ändå, de kändes väldigt ovanlig för vår del.


Kommentarer
Postat av: Herta

Hej Inga! Kul att bilen fick komma upp och åka på Värmlands grusvägar. Jag får dock en fundering. Har inte Du provkört ännu? Det kunde ju bli en intressant fundering i bygden annars. Känd lärare har synts åka nedcabbat...Hann någon se exakt vem det var?

Postat av: Hanneles paradis på Hisingen

läcker bil

2011-08-07 @ 13:12:25
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Zarah

Snygg bil som man verkar kunna spegla sig i. Så ren o fin är inte min bil även om jag skulle vilja.Kul med överraskningar för alla inblandade!

2011-08-07 @ 13:51:52
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: Suss

Jag hade inte tackat nej till en provtur!

2011-08-07 @ 21:41:03
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback