Måste - göra - i - sommar - listan...

... är fortfarande lång. Inte mycket blev gjort och nu är ledigheten snart slut! Om jag tittar tillbaka så ser jag att vi har umgåtts mycket och ätit en hel del (sällskapssjuka matvrak!), rest lite, lajat runt i båten och pysslat om fiskegäster istället för att vara supernyttiga.

Nu har jag i alla fall putsat alla fönster  utan innan och emellan så jag  stryker det från listan åtminstone. Ett par speglar ska byta plats och en del lull ska upp på väggen i gästrummet, sånt som legat och väntat på att jag skulle få tid att bestämma hur det ska se ut, garderober röjas ur och kläder lämnas till insamling (inte Humana som är båg!) . Det borde jag hinna i alla fall.

Idag torsdag blir det besök på jaktmässa i Grums på Bofab. Jag vill handla tunna skogskläder och gubben ska ha en kamouflagedress för hösten.

Under helgen blir det besök på Allsköns musik i Årjäng. Det är musikfestival i Årjäng under helgen och det finns sånt vi bara måste gå på, Irländskt med Rikard och band  till exempel om vi orkar. Det är 22.00 lördag (tror jag) i Hamnmagasinet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback