Anna Lindhs mördare ...

... kunde lika gärna ha tagit livet av Lars Leijonborg, säger han i en intervju. Han kände sig fattig och misslyckad och skyllde sitt elände på politiker i allmänhet och några i synnerhet. Han hörde inga röster som uppmanade honom att mörda, han var inte sinnessjuk eller förvirrad, men avtrubbad av tabletter som han tagit innan.Nu lever han i fängelse, helt isolerad från familjen, har inga kontakter utanför, förväntar sig att aldrig bli fri och att efter döden komma till helvetet. Men han ångrar sig inte.  
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/leijonborg-det-kanns-inte-sa-bra_6422146.svd

Kommentarer
Postat av: Veiken

Jag läste det, men varför i hela friden intervjuar dom honom. Han skulle glömmas och gömmas för att framtid.

Sätta honom i strålkastarljuset igen... Han mår nog som en prins av det!

Postat av: TT

Hur frisk är man då då... om man inte ångrar sej..?

Angående sonen så flyttade han hemifrån 2005 och har ju redan pluggat tre år på högskola så det är egentligen inget nytt mer än att man inte bara kan kvista in och snacka lite längre men internätet gör ju att allt känns nära. Och 16 mil är ju heller inget. :o)

2011-08-28 @ 19:41:38
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Veiken o TT: Mot den här typen av människor kan man aldrig skydda sig i ett samhälle. Han är av samma kaliber som Breivik, de här som känner sig så kränkta och som skyller sin egen situation på andra.TT: Nja är det så långt till Norrköping, trodde Ni hade närmare så där tvärs över.

2011-08-28 @ 23:14:39
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback