Agenda

Igår söndag var en regndag. Efter lunch här med nyrökt lax från Tore i Krokfors passade vi på att ta med våra gäster på en rundtur till Esters kafé + loppis (vi hade även Markus och Carin med där, sen fortsatte de hem till Stockholm).  Vi åkte vidare till Klässbols linneväveri, Rackstadsmuseet, Oppstuhage för att avsluta på Barbords restaurang vid hamnen där vi hade bokat bord.  Barbord har bra mat, trevligt bemötande, snabb service och en himla god dessert = sorbet med champagne.

Det blev en lagom utflykt  tillsammans och vi kunde lära känna varandra lite bättre under tiden genom att babbla på under bilturen.

Idag måndag golfar gästerna på Årjängs golfbana och går hela banan tror jag, om inte blåsvädret lägger hinder i vägen. Vi ses senare i kväll. Det är inte något vackert sommarväder men åtminstone uppehåll och efter den här regniga sommaren är vi inte så kräsna längre.

Brunnsborraren har kommit till nybygget idag, spännande att se om vi får något vatten där. Vi bygger ett tredje hus till uthyrning för sportfiske.

Min bästa dator, nyaste lap-topen krånglar så det är knöligt att bearbeta bilder och komma in på mailboxen. Akut surfning och bildlös bloggning gör jag på gubbens gamla lap-top som han inte använder efter iPadens inträde i hans liv. Datorhjälp anländer inom en halvtimme, får se om han kan hjälpa.

Kommentarer
Postat av: Herta

Prylar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback