Agenda

Skrubben i hallen är nu utrensad och klar, strykes från listan! Idag tar vi och rensar takrännorna och täcker veden. Jag borde också hinna någon mer garderob och lämna ifrån mig gamla kläder till återvinning. Det är en dag då det byter gäster i våra hus, svårt att planera något bestämt, man får ta dagen som den kommer.

All Sköns musik hade jag velat gå på i går kväll, både på invigningen med Björn Json Lindh och irländsk musik. Men första gick inte ihop tidsmässigt och irländsk musik var för sent, kl 23.00, då var det redan läggdags här hos oss nästan pensionärer. Men vi får se om det går med Gretas allsång i Holmedalsparken, gratis inträde kl 16 ungefär idag och eventuellt körsång i V:a Fågelvik imorgon söndag kl 19.00, med kör från körslaget. Men med fiskegäster i stugorna kan man aldrig veta i förväg.

Kommentarer
Postat av: Zarah

Björn J:son Lindh, honom skulle jag vilja njuta av live... :-)

Postat av: anne

Inte mycket som går upp mot att stryka saker och ting från to-do-listan. Jag har städat hela dagen, normalstädning men också några surdegar har fått sätta "livet till", bla dammsugning under yngsta sonens säng..... :o

2011-08-13 @ 20:33:28
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Oj!

2011-08-13 @ 20:59:38
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback