Mörbultad ...

..  är gubben efter ett handlöst  fall på 2,5 meter idag från en byggnadsställning i Sanda. Vi är glada att huvudet ändå missade några rejäla järnrör med en hårsmån, om inte  hade det slutat på helt annat sätt. Och att det inte var högre. Nu behövdes det inte ambulans men när den kallas till såna här olyckor så är det alltid blåljus om fallet är 3 meter eller mer. Fast jag har tjatat så vägrar han förstås att åka till läkare för kontroll.

Jag har fjäskat med matlagning ett par timmar för att han ska bli lite glad och inte känna av alla blåmärken. Det är Kathrine-recept igen då, hon med chips och granatäpple. Det blev alltså förrätt med crabsticks, varmrätt med fläskkotletter och dessert med glass, hemgjord chokladsås + banan. Recept kommer senare i kväll. Jag har joxat till dem förstås utifrån vad som fanns i kylskåpet.

Maten blev klar till hockeyn förstås, Färjestad - Skellefteå finalmatch som pågår just nu. Sönerna lär följa matchen på en sportbar i Stockholm. Hoppas de har trevligt!

Kommentarer
Postat av: Trolda

Så fort en olycka kan vara framme! Tur att det verkat gått bra hur som helst, och med din lilla "ompyssling" är han säkert snart definitivt "på benen" igen...;-)Trolda - godkväll! :)

Postat av: Herta

Ja på byggjobb kan saker hända snabbt som jag har förstått det hela. Sån tur att det gick så bra som det gick och han kom med Dej hem Vad kan vara bättre efter en sådan upplevelse än en kväll med god mat, fjäsk och ishockey.

2011-04-12 @ 21:16:36
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: TT

ÅJ! Hoppas verkligen han inte har gjort sej mer illa än vad som syns. Ibland har man änglavakt!

2011-04-12 @ 21:43:28
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Vilken tur att mannen din inte skadade sig värre.

Fall kan ju om man har otur ge tråkiga följder.

Säkert han uppskattade att bli ompysslad och med god mat efteråt.

2011-04-12 @ 21:54:34
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: M.H

Vilken tur att han klarade fallet! Och dessutom har turen att bli ompysslad av dej!

Skickar en krya på dej kram till tremänningen...

2011-04-12 @ 22:23:56
URL: http://s/ylandkrabban.bloggo.se
Postat av: Suss

Det var då för väl att det gick så pass bra som det gick. HUUU, 2.5 meter är mycket, tycker jag. Bra att du fjäskar och skämmer bort honom lite, då känns det förmodligen lite mindre på de ömma ställena.

2011-04-13 @ 21:22:30
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Mia

Ojoj, varför är det så många män som vistas högt utan att använda livlinor eller vad det kallas. Tur att det slutade så bra som det verkar ha gjort... i alla fall i detta inlägg... Jag hoppas han är helt återställd idag.

2011-04-17 @ 20:59:13
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback