Maud Olofsson kände till ...

.... de olagliga avtalen för cheferna i Vattenfall enligt en källa. Detta har tidigare förnekats. Kanske bättre att hon avgår nu direkt istället för att dra ( c ) med sig i en eventuell skandal. Partiet ligger nu tillsammans med KD under riksdagsspärren. 

Nuvarande chef  i Vattenfall har ett liknande avtal, men nu ska alla avtal ses över. Man försöker få detta faktum att låta trösterikt, men frågan är om man gör annat än kosmetiska ändringar och några finter för att kringgå lagtexten. Så brukar det ju bli. Och vi som har elektricitet betalar - som vanligt!

Det måste vara viktigare för ( C ) att ta tag i bristerna på energimarknaden och SJ- eländet, än att försöka flumma runt i en sorts diversehandel med lite frihet här och lite feminism där och lite självsbestämmande på det.http://www.expressen.se/nyheter/1.2394973/kd-och-c-under-riksdagssparren

Kommentarer
Postat av: Vänsterhavet

Det viktigaste för (C) i nuläget måste vara att skaffa en partiledare med en ryggrad. Visar det sig att uppgifterna som dök upp i DI är Olofssons avgång det enda rimliga.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback