Egen klyftpotatis ...
Ovanpå strör jag timjan, hackad vitlök, och lite örtsalt. Det går fort rätt fort i ugnen, jag brukar prova med en sticka efter 10 minuter, men det kan ta längre tid beroende på hur potatisen är. Den här rätten är god till kött förstås och helst en kall sås av något slag. Vi åt den till tacokycklinggratängen senast och då utan sås förstås.
Alltid säkert och enkelt kort.
Men tack för den informationen. Nog för att jag gör min klyftpotatis på samma sätt som du, men det blir nästan alltid för mycket olja, för jag har inte kommit på att jag kan vända dem i olja i en skål. Ibland är man mer korttänkt än vad som är tillåtet.
Med skal på är de extra GODA!!!!!
Å va gott det ser ut...man gör detta alldeles för sällan...gör för det mesta hasselbackspotatis...Ha det gott min vän...kramen
Mums! Jag brukar hälla olivolja, salt och kryddor i en plastpåse och knöla runt klyftorna i den innan jag häller ut dem på plåten.
Haha... jag har visst lite påsnoja, fötterna i påsar och potatisen i påsar.
Nu vet jag vad jag ska göra för mat ikväll, tack!
Det där receptet kopierade jag. Ska testas! Låter gott.
Jag testade "dina" klyftpotatis igår och de var jättegoda. Kommer att göra det även till "mitt" recept!