Den mörbultade gubben ...

...är nu till slut totalt examinerad och det tog inte mindre än 5,5 timmar på sjukhuset i residensstaden Karlstad idag onsdag. Det mesta var väntetid förstås som det brukar vara på akuten. Han blev i alla fall godkänd och släpptes ut igen med lite gåstöd, bandage och goda råd. Inget var av eller brutet eller krossat i fallet från byggnadsställningen, men som sagt mörbultat.

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja se våghalsiga gubbar! Min drattade ner från en stege 1,5 m rakt ner i marken, med en stångmotorsåg i handen. Allting höll, men det har varit ont och ömt i ryggen i 10 dagar nu. Voltaren gel och Magnecyl har blivit räddningen från den mesta smärtan.Dags att tänka mer på säkerhet efter detta skrämskott? Och att gossarna inte längre är 18 år.Man är bara glad för att allt gick så pass bra! Hälsa Roland och önska honom några sköna semesterdagar i stillhet i solgasset!

2011-04-14 @ 14:13:07
Postat av: Inger Maryissa

Vad bra att han åkte till sjukhuset för att kolla efter fallet.

och skönt att han inte blev mera och allvarligt skadad.

men kan tänka mig han känner sig mörbultad

Postat av: Lotten

Vad skönt att ha honom hemma och kollad av proffs!

2011-04-15 @ 16:24:47
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Mia

Så skönt att allt var OK. Livlina finns någonting som heter för vidare bravader på höga höjder... :-)En god fortsättning på påskhelgen önskar jag dig och mannen din!

2011-04-23 @ 12:21:36
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback