Agenda

- Jag kommer att skriva mer om Zaremba, om hans senaste artikel och chat.

- Ska läsa bloggar som jag inte hunnit följa de senaste dagarna eftersom jag varit fullt upptagen med att pyssla om justerad gubbe och hundar och hus och en del annat. Ursäkta tystnaden, bristen på kommentarer från min sida.

- I morgon fredag ska vi en sväng till Rolands systerdotter o familj. Roligt ska det bli, de är bland de närmaste vännerna.

- Lördag är det nåt årsmöte med vidhängande mat på Sommarvik tror jag. Om jag fått rätt besked så kommer Jazz att få en utmärkelse av något slag.

- Om det blir fint väder så blir det mer plantering i stora krukor utomhus, penséerna väntar.

- Annat trädgårdsarbete förstås.

- Idag torsdag har jag varit inne och undervisat i halvklass i förskoleklassen. Det är sååååå njutbart! Jag bara älskar varje minut av det. Ska fortsätta med den andra halvan av Fb efter lovet. Det blir inte så mycket men kanske räcker fyra tillfällen att locka några att börja  läsa lite innan de börjar i ettan. Om inte annat så tränar vi på hur det blir när hela klassen ofta bara har en fröken istället för två eller tre. Det ställer andra krav på eleverna och det kan vara bra att vara lite förberedd på dem.

Kommentarer
Postat av: Herta

Förstår att förskolebarnen är härliga...bara längtar efter skolans värld.

Postat av: jan Lenander

Ja, lycka till med det. Zarembas artiklar ska ge oss lärare kraft.

2011-04-18 @ 13:06:33
URL: http://janlenander.wordpress.com/
Postat av: Mia

Du är den allra flitigaste bland mina bloggisar... jag ligger ju 1-2 veckor efter ibland... men jag läser ifatt ibland...

2011-04-23 @ 13:27:56
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback