Smutsig valkampanj igen då!

Du Daniel Schützer (s) Årjäng,  det räcker uppenbarligen inte alltid att "lyfta luren" och ringa o fråga. Man måste också se till att få prata med rätt person, den som sitter inne med korrekt  information.

(Daniel har anklagat Alliansen i Årjäng för att ha låtit sig utpressas av fastighetsbolaget Conceptor, byggare i Årjängs centrum, till att gå med på att se till att 70 % av lokalytorna i Färjan skulle vara uthyrda innan man bekostade rivningen av det gamla dåliga Clarashuset.  Detta var inte sant.  Jag skrev om det här i ett
blogginlägg tidigare där jag kritiserade vänsteroppositionen i Årjäng för att smutsa ner valkampanjen med personliga påhopp och osanningar istället för att debattera i sakfrågor. )


För mig var det självklart att det var Katarina J, kommunalrådet,  som hade rätt, det var ju hon som förhandlat fram avtalet med Conceptor för Årjängs kommun och hon måste väl rimligen veta vad hon skrivit på. Dina uppgifter, Daniel, var i andra hand och visade sig alltså vara felaktiga. Alliansen / Katarina har inte låtit sig utpressas av Conceptor på det sätt som Du gått ut med, både i Ditt tidningsinlägg och i Din kommentar på Årjängsportalen. Ett officiellt tillrättaläggande från Din sida vore kanske inte fel Daniel? Eller kanske rent av en ursäkt för rätt fula beskyllningar?


Jag har ju ett svagt minne av att Du för en tid sen med bestämdhet hävdade att socialdemokrater i Årjäng inte behövde vara  perfekta, men se luras i insändare var inte tillåtet? Där gick gränsen.  Men jag kanske minns fel.

Centrum i Årjäng ser förskräckligt ut idag men det är bara Alliansen som har kommit med förslag till hur det ska kunna bli bättre. Nu finns ett avtal med fastighetsägaren och majoritetsbeslut i fullmäktige som gör att man äntligen är på rätt väg och kan få en förbättring.  Personliga påhopp och dåligt underbyggda anklagelser från  (s) och (v)  har httills dolt det faktum att man från oppositionens sida inte har några konstruktiva alternativa förslag när det gäller centrum. Frågan hänger fortfarande i luften: Hur vill (s) lösa centrumproblemet i Årjäng?


Jag återkommer till min förhoppning att åtminstone slutet på valkampanjen från vänsteroppositionen i Årjäng kan föras med ärliga metoder och att sakfrågor ska användas för att vinna stöd hos väljarna, inte såna här trista påhopp som jag ger exempel på i mina debattinlägg här på bloggen och på Årjängsportalen. Du och Ditt parti Daniel förlorar trovärdighet och sånt här skrämmer bort folk från att gå och rösta. Alla blir till slut förlorare i en smutsig valkamp.

Nu ska vi snart se på Filip och Fredrik i Värmland, kl 22.00 och Anders och Annelie kommer just nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback