Olssons brygga ...

... vår gamla favoritrestaurang i Arvika har varit en besvikelse de två senaste gångerna vi varit där;  i somras och  häromdagen. Nu går det inte att bortförklara med slumpen längre, något har hänt och det till det sämre, radikalt sämre.- Underbemannat vilket fick till följd jättelång väntan på både betjäning och mat. Vi fick leta upp servitrisen eftersom hon aldrig ens märkte att vi var där.- Det regnade in på många uteplatser under taket, så det blev till att flytta omkring för att hålla sig torr.

- Obekväma stolar på uteplatsen.

- Låg klass på maten, exempelvis pommes frites som var som vringula massiva träbitar, med en lite tunn mjuk sträng i mitten

- Pilgrimsmusslor på grönsaksbädd låg på enbart 7 skivor av  rädisor, det är väl ingen grönsaksbädd!.

- Om det är restaurangpriser på maten så ska den också hålla  restaurangkvalitet

- Ventilationen på innedelen av restaurangen väsnades ordentlig, det dundrade hela tiden som om man satt i en fabrikslokal och den gick enligt personalen inte att vrida ner.- Taket i inneavdelningen ser snyggt ut på håll, men kan ge balansrubbningar när man sitter under det. Det är av blank metall som hela tiden glittrar och fladdrar av speglingen utifrån vattnet. Man måste bara hålla på och titta uppåt, blickarna dras dit, det ger ett lätt okoncentrerat och ointresserat intryck av personen man har på andra sidan bordet. Alla flackar med blicken i fjärran och ser ut som om de önskar sig långt bort. ( Och det kanske de gör också!)

Nu får vi leta upp en ny favvorestaurang i Arvika, kanske på Gate, den ska visst vara bra säger B och L i Leverhögen, de har varit där och ätit.

Kommentarer
Postat av: Suss

Jag säger bara huuu och är glad att det där stället inte fanns på min tid i Arvika. Vi gick jämt på Irländska puben, som hade jättebra mat då, eller på Stadshotellet när det var dags att fira examen eller något annat.

Postat av: Inga M

Det är trist med förfallet på Olssons brygga. Vi har brukat åka hit flera gånger om året länge nu och alltid gillat det, men nu är det inte bra längre. Jag vet inte vad som hänt, det verkar ju handla om mer än att de nya lokalerna inte funkar riktigt bra. Annars beundrar jag ju de här ägarnas envishet att om och om igen bygga upp, trots motgångar med brand och översvämning. Jag vill så gärna att det ska vara bra.

Tack för tips på nya "vattenhål"!

2010-09-06 @ 23:36:17
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Trist när en favoritrestaurang inte håller måttet längre! Beror det på ägarbyte, måntro?

2010-09-07 @ 21:59:37
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback