"Här är Ditt liv" såg vi på ...

... i går kväll lördag, eftersom vi inte hade något annat att göra. Och det var riktigt bra den här gången, vilket mest berodde på att Kjell Bergqvist är så dråplig, så begåvad samt kunde beröra med sitt patos och sin djupa medkänsla med människor i nöd.

Ingvar  Oldsberg  är  inte lika lysande Han är en mekanisk programledare, en som knäpper på yrkesrollen när kamerorna går igång och har den igång hela tiden. Det känns inte som om han egentligen är engagerad i sina huvudpersoner och deras liv. Han rabblar på enligt manus, ställer de frågor som finns på pappret, skickar gäster ut och in så som det är föreskrivet.  Men det verkliga engagemanget och närvaron saknas. Han är fortfarande något slags grimaserande pajas, oavsett om han är glad eller allvarlig.

Kommentarer
Postat av: Mia

haha... det var ord och inga visar vad gäller Oldsberg. Ja, jag har inte varit någon stor fantast av honom, tvärtom, men tycker han fixat de här programmen bra. Men det kanske är det som du trycker på, det är gästerna som engagerar och jag inte "ser" Oldsberg så mycket då. För jag tyckte han var väl acceptabel utan att egentligen reflektera över hans roll.

Postat av: Thalina

Kjell Bergqvist bjöd verkligen på sig själv men som du säger så är Oldsberg en slät figur. Men innehållet var bra. Ha det gott kram Thalina

2010-09-12 @ 18:40:22
URL: http://thalina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback