Årjängs marknad 2010

Här kommer bilder från Årjängs marknad 2010. Den gick av stapeln förra helgen, men jag har inte haft tid att göra i ordning bilderna förrän nu.


Om jag hade en liten dotter eller ett litet barnbarn som var en tjej så skulle jag nog inte kunna motstå att köpa såna här klänningar. Tänk att få vara prinsessa i dem!


Vildhasse såg sliten ut i år. Hans röst hördes inte ut över alla andras, han väste lite hest när man kom nära, och orden var de vanliga, men jag tror inte jag vill veta vad han hade i flaskan i strumpan, som han skålade med i luften åt mig när jag gick förbi. Det kan ha varit vatten förstås, man kan bli törstig av att sälja korv. Jag hoppas att han inte föröder sitt liv. Han sålde i alla fall älgkorvar och torkat renkött precis som vanligt.Reklamen för de här strumpbyxorna, ja eller tights eller leggings, eller vad det nu heter, var oemotståndlig.


Den här t-shirten drog onekligen blickarna till sig.
Vy över en liten bit av marknadsområdet från längst bort mot travbanan.


Årjängs marknad

Den här bilden är från ett annat år, när det var helikpteruppstigningar som man kunde hyra och det gjorde gubben förstås. Här kan man se hur stort marknadsområdet är, någon kilometer långt tror jag. Så där mellan 50.000 och 100.000 besökare på tre dagar och 700 knallar.
Kommentarer
Postat av: Suss

Vilka sköna marknadsbilder, utom de på Vild-Hasse, han såg allt annat än fräsch ut. SLITEN var ordet, men han måste väl vara ganska gammal vid det här laget?

Postat av: anne

Han Vildhasse-han var inte fräsch han inte...

2010-09-24 @ 20:08:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Selma

Han såg trött ut Hasse och annars såg det ut som om jag kunnat spara en hel del pengar, det finns bra mycket man inte vill ha.

2010-09-25 @ 07:57:45
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Trolda

Så KUL med återkommande marknader med mycket folk! Tänk vad mycket man kan hitta där... Stället heter faktiskt "Mitt i prick" men "restaurangavd" kallas mycket riktigt bykrogen. Jag har hört att de faktiskt skall sluta med lagad mat...kanske ingen dum idé...;-)Och visst är det så att man vill HEM efter en lång dag "på jobbet"...men NÄSTA gång så kanske det blir av!!! =DTrolda - önskar fortsatt fin helg! =D

2010-09-25 @ 17:37:44
URL: http://trolda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback