Agenda

Nej, det kommer ingen son med Carin, Lina och Sasa hem till marknadshelgen och inga gröna stövlar heller. Först föll Sasa bort med mycket jobb och längre vistelse  på andra sidan Atlanten senare. Och nu måste sonen åka till New York just den helgen. Det var något med Marco Polo (heter det väl?)  och modevisningar (om jag fattade rätt för den upptäcksresande handlar det väl inte om?) . Man borde kunna tajma fasionevents i NY bättre, så de inte kolliderar med Årjängs marknad. Alltså!  ;-)

Fast jag förmodar att det här tillfället ändå var rätt välkommet. Enligt sonen är USA  "världens bästa land" och även om västkusten besöktes rejält i somras,  så är det 6 år sedan NY fick en påhälsning.  Och där finns också vänner.

Jag är glad i alla fall att ingen av ättlingarna eller andra närstående är på amerikansk mark / i amerikanskt luftrum  den  11:e september med tanke på en viss puckad präst som ska elda upp koranen just den dagen. Hur korkad får man bli????

Kommentarer
Postat av: TT

Finns det fortfarande kläder av märket Marc O Polo?

Postat av: Inga M

TT: Oj, är det så det skrivs. Kanske var det något helt annat märke. Det märket kanske inte finns mer alls. Oj! Jag kan inget i den här branschen alls. Inget om yngste sonens dataspel heller. Usch känner mig hopplöst urgammal!

2010-09-10 @ 23:12:13
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Saša

Åh! Visst är det tradigt att vi inte hinner ses, men dom gröna stövlarna ska me så fort vi får tillfälle:-)

Hoppas ni njuter av det fenomenalt vackra hösten, här är det så vackert!

Glöm heller inte att kolla in min nya blogg! http://hiddenforms.blogspot.com/

Kram!!

2010-09-13 @ 18:53:36
URL: http://hiddenforms.blogspot.com/
Postat av: anne

Jasså. Det där Koraneneldandet missade jag allt.

2010-09-14 @ 20:24:50
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback