Mat o fika i Orsa ...

... tajmade vi in på vägen från Värmland upp till Skyttmon i Jämtland för en vecka sedan. För där finns ett alldeles speciellt ställe som lagar egen god mat med fräscha grönsaker och som har gudomligt kaffebröd från Helens glutenfria i Örebro. De har aprikosbullarna, mazarinerna osv. Och man kan både köpa till tillfällets kaffe och köpa djupfryst i förpackningar och ta med. Det gjorde vi förstås. Sen retar det mig att jag aldrig kommer ihåg vad det här stället heter, men det ligger vägg i vägg med något som heter Bykrogen i Orsa och som man ska akta sig för.

 När vi åkte hem från Skyttmon i Jämtland i förrgår så missade vi ju favvostället med en timme, de hade stängt. Så vi gick in på Bykrogen i Orsa istället. Vi väntade en god stund medan 4 - 5 personal underhöll sig med varandra och hade trevligt, men ingen såg oss. Sen kom en ung man in och blev direkt betjänad. Då rann sinnet på oss och vi gick ut därifrån för att istället stanna på Mac Donalds i Mora. Ok, ingen höjdare men man vet vad man betalar för liksom. Och med den påfyllningen klarade vi oss hela vägen hem. Imorgon skriver jag mer om Skyttmon och visar fler bilder från besöket där.


Någon har tänkt till när det gäller design också på vårt favvomat - fikaställe i Orsa som jag aldrig kommer ihåg vad det heter.


Kommentarer
Postat av: TT

Åh vad mysigt!

Klart man marscherar ut när man ingen service får, uselt!

Postat av: Suss

Jag som har nästansystern i Orsa, lovar att jag ska kolla upp vad stället heter. Jag har alldeles säkert fikat där jag också.

2010-10-31 @ 15:13:29
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback