Agenda

Till Harnäs ikväll fredag tillsammans med Kjell o Sickan o Maj och Kjell. Oj, det blev visst två Kjell på samma ställe. Det ska bli trevligt i alla fall.

På lördag tar vi emot jaktgäster från Tyskland som ska jaga älg här, det blir skjutövningar på eftermiddagen och senare födelsedagsfirande för en av dem.

Dessutom är vi på Tjolitta på lördag och firar en 60-årsdag, en 60-åring som inte alls ser ut som en 60-åring. Kunde gå för en snygg 40-åring faktiskt, himla orättvist är det fördelat ibland, det här med utseende. Sucka månde vi som är mer utseendeåldersadekvata! Men kul att några väljer att fira istället för att undanbe sig, som en del av oss fegisar gör. ;-)

Sen på söndag tar vi emot våra jaktgäster här hemma, som traditionen bjuder, på  lite mat och jaktinformattion. På måndag morgon startar älgjakten. Skolorna är lediga och mycket går på halvfart i Årjäng, många är engagerade i jakten, både gammal och ung, män och kvinnor. Kjell på Värmlandsteve ringde precis, man planerar att göra ett inslag från Årjäng om älgjakten. På måndag antar jag att det blir som man går ut och intervjuar jägarer av alla kategorier.

Jag är alltså ledig från skolan kommande vecka, men ska på fortbildning i skoljuridik i Karlstad en dag. Sen ska jag åka till Göteborg en dag i ett speciellt ärende och kanske hinna göra strandhugg hos Trolda på vägen. Vi får se om det kan stämma med tider och så. De andra dagarna blir jag väl servicecentral för älgjägare och en del hinna - i - fatt - jobb, med fönsterputs osv. Och mycket frisk luft med långa promenader med taxen, som inte får jaga den här veckan. Kanske lite trädgårdspyssel och svampplockning också.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Fullt upp och ändå inte... framöver, alltså!"Era tyskar" måste vara saliga, eftersom de får vara med i älgjakten!!! Hoppas bara att de håller ihop, så de inte spricker av lycka. Fast de har kanske varit mer förr...?

Postat av: ingrid

Hoppas du hinner njuta lite av ledigheten. Jag prövar att slå en signal under veckan, kanske du har tid att prata en stund....en annan ska ju jobba......kram

2010-10-08 @ 22:26:57
Postat av: Mia

Önskar dig en skön vecka som är fri från allt lönearbete i alla fall!

2010-10-09 @ 20:49:02
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback