Madurodam ...

... tror jag att miniatyrstaden i Holland heter om jag minns rätt, bara apropå att det finns små hus i världen också. Men varför ska jag egentligen hålla på och minnas en massa sånt trams???? Jag vill ha en deleteknapp så det går att sudda ut allt onödigt i minnet. Det behövs nu om det ska bli plats för något nytt. Glömskan tilltar med åren!

Kommentarer
Postat av: Ailas

Madurodam har även jag besökt och kommer också ihåg namnet. Tycker inte att det är värdelöst vetande alls, för man vet aldrig när även småsaker kommer till användning. Det är nämligen så att vi nyttjar endast en mycket liten del av vår hjärnkapacitet, så plats finns det hur mycket som helst. Att sedan accesstiden tenderar att öka med ålder är en helt annan sak.



Så, vad glad och stolt över allt du kan och minns!

Postat av: åsa

Tänk va skönt det skulle vara om det fanns en sån knapp och tänk va mycket nytt "onödigt vetande" man skulle kunna fylla på med...

Ha dé!

2010-11-02 @ 14:12:08
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Selma

Men tänk om det inte kan fastna nytt även om man skulle rensa ibland.

2010-11-02 @ 14:14:56
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Suss

Nu SKRATTAR jag, det var du och jag som travade runt som 2 kvinnliga Gullivers där i miniatyrlandet. Jag har kvar kort fortfarande om du är intresserad?

Hjärnan rymmer mycket mer, du har inte ens använt en tiondel än, mycket mindre!

2010-11-02 @ 23:56:21
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Ailas: Mmm Du har nog rätt!



Åsa: Ja, det finns ju en del egna bortgöranden som man kunde passa på att deleta ur minnet.



Selma: Jo, men det måste det ju.



Suss: Jag har också kort kvar!! Du o jag har på oss några hemska rutiga tunna bomullsjackor tror jag och en viss Asta har jag fotat bakifrån när hon ligger på knä framför en byggnad !! De där rutorna på våra jackor hette nåt speciellt som jag naturligtvis har glömt! Sen undrar jag ju varför man ville ha lika. Alla hade det. Minns Du sjömanshattarna??? Det vill ungdomar väl inte nu?

2010-11-03 @ 06:54:37
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback