LA-sonen + fru ...

... och goda vänner, bland annat Dan M, satt på uteservering i LA sent i går kväll när de ringde. Det var eftermiddag där då, 9 timmars tidsskillnad. De åt färska jordgubbar och det var inte jordbävning eller nåt annat katastrofaktigt på gång.

Kommentarer
Postat av: TT

Färska jordgubbar... åh, där har man nåt att längta till.

Tack för sparrisskolan, jag älskar sparris men har sällan lyckats koka egen.

Angående bouppteckning vet jag inte om man måste ha det i Sverige, det var så länge sen mina fosterföräldrar dog här så det minns jag inte.

De här två bouppteckningarna är ju i Finland så det kanske är därför jag måste skicka dit personbevis.

Vi måste även skicka dit dödsattester på min syster och min fostermor(min moster) för det finns inga upppgifter där att dom avlidit. Min moster dog 1980 och syrran 2003 men det finns inte registrerat där trots att de båda var finska medborgare!

Postat av: Selma

SV: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?formatid=108&programid=3630&artikel=3496777Det borde inte vara svårt alls. Jag kör mac, itunes och iPhone (om du vill ha hjälp) men det kan inte vara svårt med pc och mp3 heller. Sveriges Radio brukar vara föredömligt pedagogiska.

2010-05-02 @ 10:42:39
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Selma

Och så ett svar till, näe jag är äkta surjamt, en moster piffade till genbanken med ett toscanskt inslag. Kusinerna och jag delar alltså morfar och mormor.

2010-05-02 @ 10:45:52
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Lotten

Vad skönt!

Var ute i veckan och flög i "zon 2". Kändes lite läskigt...

2010-05-02 @ 16:09:45
URL: http://blottenblogg.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback