Körslaget ...

... såg vi på och röstade på Kalle Moreus. Inte för att han var bäst, för det var han def. inte. Det var falsksång i finalen och inte speciellt vackert körengagemang, men kör Picasso  hotar med att ge eventuella vinstpengar till Djurens Rätt och det kan man inte bidra till. Det fick bli en röst på Moreus istället, han ville ge pengar till människors rehabilitering via diakonin. Ett bra och sevärt program i alla fall.

Kommentarer
Postat av: TT

Håller med till punkt och pricka fast jag är västeråsare... sen gillar jag inte Picasso som artist heller för den delen.

Postat av: Selma

Djurens rätt känns inte rätt. (Man är väl för fyndig) Jag kom förbizappande när de sjöng "Anthem" och jisses så illa det lät. Jag zappade vidare.

2010-05-02 @ 07:38:54
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Two olsson sisters

varför inte bidra till djurens rätt?//Emma.

2010-05-02 @ 08:03:37
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: Inga M

Twoolssonsisters: Nej, Djurens rätt är för mig en organisation som försöker likställa djurens värde med människors. Och sätta in människan värdemässigt som ett djur bland andra djur. Ur biologisk synpunkt är vi förvisso däggdjur men inte som Djurens rätt resonerar även likställa oss med djur ur etisk synpunkt. Det är helt fel tycker jag.Jag är nog humanist fostrad i gammaldags värderingar som säger att människan har ett människovärde som är exklusivt för henne. Och att vi har rätt att styra och ställa över djuren. Men, och det är viktigt, vi har inte rätt att plåga andra varelser utan ska värna om dem och behandla dem väl. Vi har ett ansvar. För mig betyder det i praktiken att vi här på Liane tar väl vara på våra egna hundar och även försöker hjälpa de vilda djuren när det behövs med att ploga fram mat åt rådjuren hårda vintrar, fälla lövträd till klövvilt och gnagare, sätta upp saltsten, leta upp tofsvipebon innan det ska harvas så vi kan rädda äggen, avliva vilda djur som är sjuka eller skadade så de slipper lida, förvalta olika stammar av vilda djur så att det finns lagom många osv.Därför vill jag inte understödja Djurens Rätt utan vill hellre bidra till kyrkans diakoni.

2010-05-02 @ 08:19:32
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback