Födelsedagskalas på Tjolitta...

... var vi på igår kväll. Det var goda vänner, ett par, som tillsammans firade hundra år! Roland samlade det gamla kompisgänget för att få en bild, de är inte allvarsamma många minuter i sträck kan jag säga. Det var inte de här gossarnas första besök på festlokalen Tjolitta, de har varit här många gånger i varandras sällskap under uppsluppna former. Det här har alltid varit ett glatt gäng och när de träffas så blir det ofta ungefär så här. En person, R, fattas på bilden men han har firat dotterns 30-årsdag på Mallis och kom hem precis. Damen som är med på bilden hör också till nostalgin i sammanhanget, hon är mamma till födelsedagsbarnet. Hon var väldigt snäll mot alla de här gossarna när de var unga (asch, yngre menar jag förstås!) och levde livets glada dagar. 
Det är rätt fantastiskt att bjuda bortåt hundra personer på jättefin mat och levande musik när man fyller jämna år! Ett stort arrangemang som måste har krävt en massa förberedelser, för att inte tala om städning och disk efteråt.  Allt var vällagat och trevligt ordnat, vi hade en rolig kväll tillsammans med goda vänner. Det blev lite av en nostalgitripp också eftersom vi träffade människor som vi inte ser så ofta. Det var festdeltagare i alla åldrar, från småbarn till 80-år. Tack K-E och A-S och dessutom föräldrar V och M och barn och barnbarn och eventuellt andra som också var med med och fixade.

Kan bara tillägga att många berömde Tjolitta som festlokal, den är allt bättre i ordning och mycket uppskattad. Den nya rampen på baksidan, som Roland var med och fixade förra veckan,  planeras att bli en större altan som skulle kunna vara utomhusscen också. Den var redan nu välbesökt under kvällen för gäster som ville få en nypa frisk luft. Kortet är taget där.

(Vi tramsade en del förstås men jag tolkade det som att det var ok att lägga ut bilderna ovan på bloggen. Om inte så får Ni tala om så tar jag bort. )

Kommentarer
Postat av: Mia

Alltid kul att träffa vänner man trivs tillsammans med. Gänget ser ut att trivas tillsammans

Postat av: Selma

Det är kul med fest. Jag börjar redan fundera så smått på mitt femtioårskalas.

2010-05-30 @ 09:14:58
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Suss

Fester av den där typen har en tendens att bli minnen för livet - hur roliga som helst. Det ser ju t o m ut som vädrets makter var med er, inga fleecetröjor i sikte.

2010-05-30 @ 12:34:36
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Jag skulle tro att bara att bli bjuden på fest någonstans med namnet Tjolitta så blir man på festhumör!Tjofadderittan hej!

2010-05-30 @ 19:32:33
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback