Carl-Henrik Svanberg ...

... sitter och flinar när han nu äntligen   kommenterar oljekatastrofen på andra sidan Atlanten!!

Han, som är en av de ytterst ansvariga för det som hänt, fattar inte att han borde åtminstone vara klädsamt allvarlig, om han nu inte förmår känna in tragiken i det inträffade! Antagligen är karln inte riktigt klok, eller också saknar han totalt empati. I vilket fall som helst så borde han avgå från sin post i djupaste skam.

BP:s verksamhet var extremt dåligt förberedd på en sån här händelse trots att liknande har inträffat förr, om än inte i den här omfattningen. Man har tydligen inte heller erkänt hur mycket olja som egentligen läckt ut utan försökt vilseleda. Oljan i havet kommer att påverka växt- och djurliv både i Amerika och i Europa!

C-H S har uppenbarligen inte velat kommentera händelsen i media utan fegt hållit sig undan fram till nu, då han frivilligt eller ofrivilligt hamnat på You tube i ett filmklipp! Civilkurage och personligt ansvar är en bristvara i hans värld och det märkliga är att ingen verkar vara förvånad. Vi, vanliga dödliga, bara accepterar att det ska regna fantasilöner och miljonbonusar (som vi betalar med våra köp!) över självgoda klantskallar i ledande positioner.

http://www.dn.se/ekonomi/carl-henric-svanberg-bryter-tystnaden-1.1109040

http://svt.se/2.22584/1.2012635/ilskan_mot_bp_vaxer_i_usa&from=rss?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Svtse-Utrikesnyheter+%28svt.se+-+Utrikesnyheter%29

Kommentarer
Postat av: TT

Håller med, vilket jäkla uppträdande!

En man i den positionen borde verkligen kunna göre tt bättre intryck!

Postat av: Inga M

TT: Egentligen borde han betrakta oljeutsläppet allvarsamt och seriöst, inte tramsa runt det. Men om han nu egentligen tycker att det inte spelar så stor roll så kunde han åtminstone hålla masken och anlägga en bister min.

2010-05-23 @ 09:18:14
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback