Läsarstatistiken...

... på min blogg dyker alltid ner på fredagar. Undrar om det handlar om Lets dance? Hur är det hos Er andra? Jag såg det igår kväll och jag uppskattar Willys underhållningsvärde. Vi gapskrattade redan åt hans utstyrsel. Men min favorit är förstås Claudia. Jag orkade inte se slutet så jag vet fortfarande inte vem som åkte ut igår.

Kommentarer
Postat av: Mia

För mig handlar det inte om Lets dance, ett program jag kollade på cirka 15 min, sedan hade jag fått nog... ;-) För mig handlar det om att jag i regel är totalt slut när fredagskvällen kommer. Igår sov jag, slappade i fåtöljen och sedan kröp jag under täcket igen. Då kunde jag inte somna... så då steg jag upp och hamnade framför datorn en stund innan det blev sängen ikväll.Det är inte rimligt att lönearbetet suger så mycket energi, funderar en del på detta. Om det är värt det, men å andra sidan gillar jag mitt jobb - när det inte är så hektiskt som nu...

Postat av: Selma

Det där med läsarstatistik är konstigt, rent obegripligt.

2010-03-20 @ 10:40:29
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Thalina

Jag har aldrig tittat på det.Men i kväll ska jag titta på Millenium fast jag redan sett den.ha en skön dag kram Thalina

2010-03-20 @ 11:58:04
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Lotten

Kanske bara att man förutsätts mysa med familjen? Till Let's Dance eller annat. Vi följer programmet till punkt och pricka, men är så trötta på Willy. Och igår åkte han ut. Claudia är vår favorit. Hon utstrålar sådan glädje. Och så spelar ju hon i Svensson, Svensson, ett av våra favoritprogram:-)

2010-03-20 @ 15:07:19
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Suss

Jag tror många år för trötta för att sitta och läsa på fredagarna, jag är en av dem. Vi var dessutom på kalas i dina och mina gamla tassemarker, vilket du kan se på min blogg. Jag satt bredvid den tjejen som bor i det gamla huset där det stod Lövsta på trappräcket - minns du?

2010-03-20 @ 17:02:19
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Fredagar ger den värsta dippen, men lördagar kan vara ganska glesa de också...

2010-03-21 @ 20:16:13
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback