Heaven or hell...

... med Crusified Barbara är bäst! Hoppas den vinner andra chansen!  Tjejer och hårdrock! Bra kombination.

Vi är mätta och belåtna  lördag kväll efter den goda maten med Nordmarkens Stövargille. Vi tackar så jättemycket! Och gubbarna hade tydligen haft en trevlig eftermiddag med matlagning och mycket skratt och historieberättande och annat. Vi var sammanlagt 20 personer tror jag i Ängebäcks skola. Under matlagningstiden kavade jag omkring  med Gun på järnvägsspåret, men det kommer lite mer bilder om det senare i ett eget inlägg.

Kommentarer
Postat av: Suss

Oj, vad lite jag vet om årets Melodifestival inser jag. Tyvärr är jag så ointresserad, det är för stort och åbäkigt för min smak. Jag ska kolla vilken låt som ska tävla ute i Europa i alla fall, även om jag inte tittar på själva tävlingen.

Postat av: TT

Ja, den var verkligen bäst!

2010-03-06 @ 23:19:08
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag är som Suss i detta - totalt okunnig och totalt ointresserad. Försökte kolla litet någon gång när det var en tjej som jag känner till litet som skulle delta. Men insåg snabbt att det är ett program som jag inte ser något underhållande i... Men å andra sidan är jag inte så mycket för TV alls....Tur att smaken är som baken...

2010-03-07 @ 07:59:33
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Båda: Andra chansen igår kväll var nog det första programmet som jag såg från början till slut i årets Melodifestival. Tyvärr gick inte min favvolåt vidare, men de duktiga tjejerna i hårdrockbandet fick i alla fall visa upp sig ordentligt.2010-03-07 @ 07:59:34
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Selma

Det blev ett lite beiget resultat måste jag allt säga. Jag hade nog velat ha Barbara och så Orsa spelmän om jag fått välja. Det är tur att engagemanget är svalt så jag slapp bli upprörd.

2010-03-07 @ 08:04:44
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inga M

Selma: Håller med Dig, vi bara slötittade nu efter mycket motion och mat. Mitt engagemang är rätt svalt också. Det blev en seger för klassisk schlager.

2010-03-07 @ 08:38:32
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback