Battlefield 2 igen då.


Det kommer till Karlstad idag verkar det som. Det är alltså ett nytt dataspel som sonen gjort grafik i på Dice i Stockholm. Trodde det redan var ute till försäljning, men det var det alltså inte, endast reklamen hade kommit. Alltid spännande att se hur försäljningen går. Hittills har hans produkter dragit in pengar och gått med  plus verkar det som, men det är dyrt att tillverka spel och inte så få av de som görs i världen landar på minus.


Så här ser den färdiga produkten ut, sonen håller sitt första ex i handen vi fick bilden i förrgår tisdag. Spel som han har gjort förut har varit bl.a. Mercenaries från Pandemic Studios.

Kommentarer
Postat av: TT

OUH! Vilket roligt jobb han måste ha!!

Postat av: Inga M

TT: Det här med datorgrafik har varit hans stora intresse både på fritid och på jobb sedan han fick sin första dator en Commodore 64 för länge sedan, sedan fortsatte det med C 128 och Amiga och så rullade det på. De första små demospelen som han gjorde tillsammans med andra med samma intresse då för länge sedan skickades via bandspelare och telefon, hur det nu kunde gå till via nåt modem. Han gillar det fortfarande.

2010-03-04 @ 14:02:21
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Marie

Du har en diktig son! Dessutom har han valt en lönande branch, vilket inte är helt fel i dessa dagar...

2010-03-05 @ 09:02:36
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Inga M

Marie: Jag är stolt över mina barn ¨så som alla föräldrar är antar jag och jag är glad över att se dem vuxna och i arbete. Ibland är det som sagt lönande att göra dataspel, men ett vågspel med höga insatser för de företag som sysslar med det.

2010-03-05 @ 09:11:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback