Midsommarafton 2010

Så här blev det.

Roland var ute och fiskade på morgonen med Andreas, det är något slags tradition för honom med fiske just på midsommaraftonens morgon.

Det blev några fina små abborrar som stekta fick följa med till lunchen som vi bjöds på av sonen Markus samt Carin, Lina och Sasha. De hade också bjudit in Rolands mamma och farbror. Det bjöds på traditionell midsomarmat. Markus hade gjort köttbullar efter farmors recept och de var goda. Det var uppehållsväder och solglimtar men ingen tryckande värme. Roligt att kunna sitta ute i alla fall på altanen på Tjärnshaget.Sen var vi bara lata på eftermiddagen. Ungdomarna badade bastu.

På kvällen blev det en båttur ut till D och G på Harhalsen. Vi hade med till grillning och satt ute till bortåt midnatt. Det var bitvis sol och vackert ut över sjön. D. spelade saxofon ut över den stilla sjön, Ack Värmeland Du sköna och det var magiskt. Vi hade trevligt, en fin midsommarafton hade vi med nära släkt och vänner.Saknade förstås att kunna träffa våra vänner i Snarkil som firar midsommar i Dalarna, i Leksand, men vi skickade bilder och hälsningar  till varandra under dagen.

Kommentarer
Postat av: Selma

Det där lät som en härlig midsommar!

Postat av: Trolda

Ser underbart ut! Här skiner Solen nu från en klarblå himmel och dagen har spenderats i ryggläge vid en sjö =D I afton blir det till att dinera på restaurang här, situerad alldeles vid havet! =D ha en fortsatt fin helg!Trolda - kramar =D

2010-06-26 @ 16:16:07
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Suss

Det ser ut som ni haft det jättehärligt. Vi var i Åsbro hos kompisar i nästan 12 timmar, så du kan gissa att vi hade roligt. Trött idag!

2010-06-26 @ 22:24:56
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Marie

Åh, vilka härliga bilder. Ja, tänk att få sitta så där mitt i naturen och fira midsommar. Naturen du omger dig med bjuder verkligen på det bästa av Svensk natur.

2010-06-27 @ 09:31:42
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback