Klassfest och TACK!


Föräldrarna i klassen ordnade en jättefin klassfest på Strandvik i kväll onsdag. Vi fick kanonväder, strålande solsken och kunde grilla korv med ljuvlig utsikt ut över sjön Västra Silen. Det var föräldrar, elever i klassen och syskon samt vi som jobbat i klassen. Barnen kunde till och med vara nere i vattnet, några passade på att bada lite, andra lekte i och runt de lekredskap som finns på plats. Kort sagt vi fick en fin avslutning på två fantastiska år med klass 1A / 2A. Världens bästa Ingrid, resursperson i min klass, och jag fick varsin suverän present, äppelträd. Och det som finns på grenarna är inte äpplen, utan inplastade bilder på eleverna! Himla kul idé. Det finaste träd jag har fått. Och här ska planteras med nät runt för att hålla undan svultna älgar. Tack alla barn och föräldrar för en fin fest och trevliga presenter och för två år som Ingrid och jag aldrig glömmer.

I morgon är sista riktiga dagen, fast ändå inte. Det blir mest examensträning med genrep av gåing och sjunging. Dessutom går den traditionella fotbollsmatchen av stapeln, den mellan lärarna och eleverna i årskurs 6. I år blir det ett nytt upplägg av matchen, först spelar kvinnliga lärare mot tjejerna, sedan manliga lärare mot killarna. Varje avdelning av matchen är 15 minuter. Till detta serveras glass till alla spelare och åskådare. Det här är en jättegammal tradition och de senaste åren har lärarena vunnit, men kamperna har varit stenhårda.

Kommentarer
Postat av: Trolda

Det var verkligen en fin present! Är säkert för att det är "världens bästa INGA" dessutom... =DTrolda - godmorgon! =D

Postat av: kicki

Vilken mysig present du fått av dina ungar...varje år det blommar så kommer du att tänka på dina ungar....idag är det en underbar dag här i Karlstad, sitter och tar min första koppen kaffe på jobbet, ute...

Ha det gott min vän. kramen

2010-06-10 @ 08:54:55
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: Selma

Ett träd måste ju vara den perfekta presenten för den som har trädgård. De ungarna kommer du att komma ihåg när trädet blommar.

2010-06-10 @ 10:28:19
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Lena

Visst känns det i hjärtat när man vet att de små arbetskamraterna nu vandrar vidare mot nya äventyr och utmaningar.Alla man frågar minns namnet på sin första lärare. Senare är det lite si och så med minnet. Min hette Dagmar Björklund!Klassträdet kommer säkert att få 21 äpplen så småningom, bara så att du vet. Alla go´a kramar du får i morgon, kommer du också att känna länge.

2010-06-10 @ 20:46:17
Postat av: Anonym

Vad kul med en sån fest. =)

2010-06-11 @ 15:00:12
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Mia

Vilken fin gåva. Förmodligen en mycket uppskattad lärare som avtackades!

2010-06-11 @ 18:35:41
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback