Drinktest ...

... med damer i olika åldrar beskriver Suss på sin blogg. Här berättas att man kan utveckla den isländska varianten av Kamikaze till Fox Terrrier Suicide bl.a.

http://leontina.blogg.se/2010/june/hoppsan-drinkfesten-kom-emellan.html#comment

Om man nu inte är intresserad av drinkar kan man gå till startsidan på Suss blogg och läsa hennes senaste reseskildring från Island. Hon flackar runt jordklotet hela tiden den här tösen. Hon lägger ut massor av bilder och skriver väldigt jordnära om upplevelserna också. Rekommenderas!

Kommentarer
Postat av: Suss

Tack Inga, jag rodnar mentalt av berömmet du öser över mig. Tänk om du inte "tvingat"/tjatat mig till att börja blogga. Glad midsommar

Postat av: Selma

Här ska det inte drinkas innan målningen av dagens beting är klar i alla fall.

2010-06-25 @ 09:53:12
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inga M

Suss: Ju mer jag läser av Din blogg så undrar jag över varför inte Du med Din lust att berätta och beskriva i text och bild valde ett journalistiskt yrke så som Din bror. Din pappa var ju väldigt duktig skribent och bra på att göra bilder också. Du har mycket påbrå. Fast jag kan fatta att detta med musiken har varit roligt också. En del har ju fått alla begåvningar! Vi andra hankar oss fram ändå, ha ha, ;-))

2010-06-25 @ 10:48:41
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Selma: Du strävar på förstår jag med tvätta - måla, även på midsommardagen. Min beundran!

2010-06-25 @ 10:49:44
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Jag rodnar! Jag har inte en tanke på att det är så där bra som du beskriver. Jag bara tycker om att skriva och berätta. Om det är till någon tröst, så kan jag inte rita eller måla något som liknar någonting, mer än möjligen en katt.

2010-06-26 @ 22:26:59
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback