Båttur på Östra Silen
Igår fredag var en fin sommarkväll och vi åkte till båtklubbens plats i Östra Silen. Det är fantastiskt vackert i solnedgången och välordnat med brygga att gå i land vid. Den som vill bada kan göra det och plats för sitta och grilla finns också, till och med med tak över. Stort grillgaller är på plats vid eldstaden. Barnen har lite lekredskap,  ett utedass finns också.  Platsen är i första hand tänkt för medlemmar i båtklubben och medlem kan man bli hos Rickard på ICA Sillerud. Det finns fantastiska människor som är duktiga på att fixa sånt här, som många kan ha glädje av. På landet måste man på ett sätt kanske, eftersom inte så mycket erbjuds färdigt.

Goda vänner var vi med och sjösatte båt först. Tråkigt att Kanadagässen förorenar så att bryggplatsen ser ut en dynghög, det går knappt att sätta ner foten utan att trampa i dyngan. Annars så har det blivit välordnat här med bryggor, och bättre badplats nu. Sen ska ångbåtsbryggan göras i ordning
 

 Uppdaterat: Vi var ute idag lördag eftermiddag också med A o U en liten fisketur med kaffe. Det var sommarväder verkligen. Helt suveränt med båt när det är riktigt varmt. Vi passerade vänner runt sjön och vinkade, men hann inte göra några strandhugg.

I kväll ska vi en tur till Snarkil, till R och Å-B. Det ska bli trevligt.


Kommentarer
Postat av: Suss

Ut och åka båt!!!!! Jag LÄNGTAR efter sjön, havet, Göta kanal, vatten överhuvudtaget, men har en käresta som helst vill vara på land (jo, badar gör han gärna). Det stämmer inte alltid till 100% oss emellan, det kanske är tur, men lite otur för mig i just det här fallet eftersom vattenaktiviteter oftast infaller under semestern och är stort för mig.

Postat av: Ailas

Det ser otroligt fint ut! Havet i all ära, men på många sätt bjuder en stilla insjö det där extra lugnet som nästan inte går att beskriva. Det bara finns där, inom en... och man kan nästan ta på det.2010-06-05 @ 23:22:16
URL: http://ailas.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback