Avgå Svanberg!

Jag håller med BP-direktörerna i det här fallet. (Annars antar jag att vi inte har så många åsikter gemensamt  ;-).) De menar att Svanberg hållit sig undan och inte tagit ansvar i oljekatastrofen. Han borde ha varit på plats, talat med ministrar, ledare, president och visat sig tillsammans med dem och direktörerna och vd:n och markerat utåt att man har en styrka i att hantera situationen. Det smått flamsig tv-inslag som synts på You Tube inger inget förtroende och just förtroendedelen måste ju vara en ordförandes huvuduppgift.

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/krav-pa-svanbergs-avgang_4826379.svd

Kommentarer
Postat av: Lasse S

Det visar tydligt vad en VD står för o kan.Lägga ner fabriker kan väl alla för att spara pengar.Men när dom skall göra något annat är det stopp.Rosade Svanberg är nog svågertillsatt som det övriga toppskiktet i Sverige.Mycket snack liten verkstad.Inte så underligt att världen ser ut som idag.

2010-06-06 @ 11:02:41
Postat av: Selma

På något sätt är det väl det de har bra betalt för att stå pall när det stormar.

Postat av: Lena

Ja, hans patentleende på You Tube passade riktigt dåligt i sammanhanget. Och hans kroppsspråk var rena katastrofen, ormade med kroppen och växlade ben hela tiden. Den mannen sover nog inte gott om natten. Stor i Sverige och liten i världen.

2010-06-06 @ 21:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback