Värsta åskvädret har precis ...

... dragit förbi. Tänk att vi överlevde det så här mitt i natten kl 12 - 01 ungefär. Usch va hemskt och nu är strömmen borta också.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Hoppas att ni sov extra gott sedan, efteråt. Luften blev väl rensad i alla fall?Om natten blir åskväder extra dramatiskt. Som väl är, har vi här sluppit åskan än så länge i år. Idag sägs ju risken finnas och jag ser på radarn att det finns elektrisk aktivitet på många håll i landet.

Postat av: Trolda

Ja FYYYYYY vad det dundrade!!! Här började det runt 22-tiden och höll på i cirka två timmar (somnade trots allt...;-)). Och även IDAG, nu på morgonen, har det åskat litegrann, men inte som igår... Tydligen skall det också komma mer under dagen.Trolda - godmorgon! =D

2010-07-13 @ 08:50:15
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Marie

Oj,då...fick ni ett sådant hemskt åskväder. Själv går jag bara här och längtar efter åskan och hoppas på att det ska bli bättre luft efter en urladdning.

2010-07-13 @ 18:19:00
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Inga M

Alla: Det var verkligen grymt, en nära döden upplevelse som sonen brukar säga när det är strömavbrott här. När det låter runt omkring överallt som när man knycklar papper på osannolikt hög volym då är det inte kul alltså.

2010-07-14 @ 00:28:50
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback