Sellereveckan ...

... är det nu. Det betyder att vid hembygdsgården i vår lilla tätort Svensbyn ordnas aktiviteter från och med igår tisdag till och med fredag. Idag är det bl.a. loppmarknad och det är spännande, dels kan privatpersoner själva ställa upp bord och sälja sina saker, dels har det skänkts till hembygdsföreningen som också säljer.

Kommentarer
Postat av: anne

Det går inte att kommentera under iphoneinlägget...Vad jag förstått finns ett problem med den nya; man har på något vis satt antennen på utsidan och för att man (speciellt vänsterhänta) inte ska bryta sina egna samtal behöver man ha sk "bumpers" på telefonen.Enligt dottern ska man ha "bumpers" ändå för skydd.Jag vet inte hur jag ska göra...

Postat av: Inga M

Anne: Bra att veta, tack för upplysningar.

2010-07-28 @ 09:36:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Marie

Nepp...det gick som sagt inte att kommentera under Iphoneinlägget... Jag är jättenöjd med min Iphone. Det är den överlägset bästa telefon jag någonsin har haft så Iphone rekommenderar jag mer än gärna. Nu hanterar jag min mobil som en vänsterhänt av någon anleding....jag sköter den helt och hållet med vänster hand. Det mest roliga av allt är att jag själv inte visste om att jag gjorde det (så naturligt är det tydligen för mig). Det var en bekant som plötsligt frågade mig om jag alltid använde min vänterhand när jag hanterar telefonen. Nej, det tror jag inte sa jag direkt eftersom jag själv inte var medveten om att jag faktiskt använde min vänsterhand till mobilen. Vi har många och då menar jag många vänsterhänta i släkten på min mors sida så antagligen är jag väldigt dubbelhänt. Min bror är exempelvis vänsterhänt och likaså Mini.Ja, min utsvävning angående vänsterhäntheten kanske var lite lång ;-). Det jag ville komma till är att jag oroar mig för att Iphone 4 inte ska passa mig...den för ju tydligen lite problem med sig om man är vänsterhänt.

2010-07-28 @ 09:52:19
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Selma

Jag har läst att man inte tror att dettta kommer att vara ett problem på samma sätt i Europa. Vi har visst bättre nät. Jag är gravt sugen. Behöver en mac nörd som jag säga det?

2010-07-28 @ 10:37:00
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback